search shopping envelope Pinterest youtube LinkedIn Facebook Twitter instagram search

Handelsbetingelser

Forsendelse:
Vi bestræber os på at sende din ordre af sted hurtigst muligt, normalt indenfor 1-5 arbejdsdage. I forbindelse med ferier og helligdage forventes forsendelses tiden at være længere.
For forsendelse i Danmark opkræves 75 kr. Forsendelse er gratis ved køb for mere end 1.500 kr. Hvis du vælger afhentning, skal du maile til [email protected] og aftale et tidspunkt, hvor du kommer forbi vores værksted på Birkedommervej 29, 1. sal, 2400 Kbh. NV.
For forsendelse til EU opkræves 190 kr. Forsendelse er gratis ved køb for mere end 1.900 kr.
For forsendelse udenfor EU opkræves DKK 275.

Levering:
Alle forsendelser leveres med Post Danmark, som brev eller som privatpakke uden omdeling. Eller, hvis der anføres en erhvervsadresse, som erhvervspakke med omdeling.
Anslåede leveringstider fra varens afsendelsestidspunkt:
Danmark, 1-5 arbejdsdage. Europa, 2-6 arbejdsdage, Resten af verden, 4-11 arbejdsdage.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb.
Hvis du ønsker at benytte fortrydelsesretten, skal varerne og en kopi af ordrebekræftelsen sendes til: Claydies, Birkedommervej 29, 1.sal, 2400 København NV.
Du kan også bruge fortrydelsesretten ved at nægte at modtage varen.

Returvarer:
Du er velkommen til at returnere dit køb. Du skal returnere det inden 14 dage fra modtagelsesdagen. Returvarerne skal være i original emballage. Så snart vi har modtaget varerne og de har undergået en kvalitetskontrol, vil pengene blive krediteret til din konto/kreditkort.
Du er selv ansvarlig for retur-omkostningerne med mindre du returnerer pga. beskadigelse under transporten.
Hvis du returnerer dit køb pga. en transport skade, skal du returnere det senest to dage fra modtagelsesdagen.

Reklamationsret:
Du har 24 måneders reklamationsret i henhold til dansk købelov. Reklamationsretten dækker ikke slitage, misfarvning, revner og skår, som ikke har været tilstede ved modtagelsen af produktet. Kontroller altid dine varer ved modtagelsen. Ved transportskader beder vi om fotodokumentation.

Betalingsprocedure:
Vi accepterer følgende kreditkort: Dankort, e-Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB. Vi opkræver ikke transaktionsgebyr. Beløbet vil ikke blive trukket fra dit kort førend varerne er afsendt.

Skat/moms:
Alle priser er opgivet i DKK eller EUR og en 25% momsafgift er inkluderet, medmindre pakken sendes udenfor EU.
Hvis din ordre er placeret fra et ikke europæisk land, vil du muligvis blive opkrævet toldafgifter i modtagerlandet. Fragtmanden kontakter dig i tilfælde af ekstra betaling eller toldgodkendelse. Dette kan forsinke leveringen. Vær venligst opmærksom på at det er dit ansvar at betale disse ekstra afgifter.
Claydies er ikke ansvarlig for toldafgifter, eller for andre former for gebyrer, opkrævet ved pakkens destinationssted.

Jura:
Vi følger retningslinierne fastsat af Dansk Lov. Enhver form for juridisk tvist vil blive behandlet i henhold til den danske lovgivning på området, og alle tvister vil skulle behandles ved Københavns byret eller Østre Landsret.

Fortrolighedspolitik:
For at vi kan ekspedere din bestilling er det nødvendigt at vi har følgende oplysninger: Navn, adresse og e-mail adresse. Vi gemmer disse oplysninger i 5 år hvorefter de slettes.
Dine oplysninger vil ikke bliver videregivet til andre, og vi bruger dem ikke til udsendelse af nyhedsbreve, markedsføringsmateriale eller lignende.

Ophavsret:
Vi, Claydies, har designet og fremstillet alle produkter og værker som sælges i denne shop, og alle rettigheder tilhører os.

Generelle oplysninger:
Juridisk navn: Claydies I/S
CVR-nummer: 25678109
Adresse: Birkedommervej 29, 1. sal, 2400 København NV.

Hvis du har nogle spørgsmål så send blot en mail til [email protected], og vi vil svare dig hurtigst muligt.