search shopping envelope Pinterest youtube LinkedIn Facebook Twitter instagram search

AUGUSTIANA KUNSTPARK & KUNSTHAL

Til Augustiana Kunstpark har vi skabt 3 keramiske ’selfie’-skulpturer. De udendørsværker er udformet som henholdsvis en bluse, en nederdel og en opsat frisure, alle inspireret af den flamboyante prinsesse og enkehertuginde Louisa Augusta, som boede i Det Hvide Palæ fra 1820-1843.
De tre værker har vi modelleret og brændt på Statens Værksteder og Statens Kunstfond har derefter doneret dem til Augustiana.

Besøg endelig den smukke park i Augustenborg og tag en selfie sammen med vores skulpturer! Hvis du deler på instagram så bliver vi så glade hvis du tilføjer #claydiesselfies

Det selvsamme palæ, dannede i 2021 også ramme om udstillingen En Claydies Affære. Her på stedets smukke 1. sal viste vi vores #claydiesselfies værker; krukker udformet som torsoer af netundertrøjer og t-shirts, dametrusser eller bukser og nederdele. Disse krukker blev vist i selskab med vores efterhånden ikoniske ’frisureskåle’ fra 2003. Dengang vakte skålene, og vores optræden med skålene på, stor opmærksomhed, -og med de store beklædningskrukker trækker vi tråde til vores eget udgangspunkt og dna, som rummer leg, uhøjtidelighed, ironi og selviscenesættelse.