search shopping envelope Pinterest youtube LinkedIn Facebook Twitter instagram search

Xmas – Butterfly Hearts

DKK 125

Et ark består af 8 forskellige skabeloner, lige til at klippe ud og folde.
Butterfly Hearts skabelonerne er lavet i fire forskellige sværhedsgrader, og på selve arket er der en lille instruktion der viser hvordan man folder dem.
Arket er 70 cm x 100 cm, når det er foldet ud, og foldet sammen fylder det 25 cm x 35 cm (og er dermed nemt at pakke ind som gave).
Motiverne er printet på højglans-papir.

Butterfly Hearts er blevet til i samarbejde med foto-plakat firmaet Hagedornhagen, og er et supplement til deres produkt-sortiment. Med udgangspunkt i deres store lager af flotte tryksager, har vi klippet og foldet os til disse klassiske julehjerter med sommerfugle.

I Butterfly hearts er 8 fine sommerfuglemotiver blevet vævet ind i det traditionelle julehjerte. Serien kombinerer glæden ved juleklip med små symboler fra den danske sommer. De dobbelte hanke er designet til at være baggrund for de skrøbelige følehorn på sommerfuglene. – En detalje som julehjerte-entusiaster garanteret vil sætte pris på , da de to hanke gør det muligt at hænge hjerterne begge veje på grenene.

Den danske forfatter Hans Christian Andersen foldede i 1860 det allerførste julehjerte. Omkring 1910 menes det at man i børnehaver forsøgte at udvide børns kreative evner ved at flette hjerter, og at dette var med til at udbrede kendskabet til julehjertet. At flette julehjerter har i Danmark været en højt skattet tradition lige siden. Og danskere elsker til stadighed denne hyggelige vinter-syssel, hvor hele familien kan være med. Udklippet bliver til en julekurv når du folder det, og du kan så fylde det op med nødder og slik inden du hænger det på træet.